Zaimo® ApS har siden 2002 beskæftiget sig med tour, stage og site management. 

Alle, som laver større events i dag, ved at det kræver en enorm indsats. Ofte er det marginaler, der skiller succes fra fiasko. Overskud fra underskud. 


Der findes i dag næppe en by, som ikke afholder en form for festival eller koncert. Konkurrencen, byerne imellem, er benhård og mange må erkende at deres projekt ikke giver overskud. 


Forberedelserne til en festival er krævende og hvis man ikke beskæftiger sig indgående med det, så smutter der ofte vigtige elementer i planlægningen. Manglende branchekendskab resulterer derfor tit i for dyre og dårlige løsninger. 


Zaimo® ApS har det fornødne kendskab, samt mandskab og udstyr, til at dit arrangement bliver en succes. 

At bestille teknisk udstyr til en stor event er en vanskelig opgave. 


Her adskiller vi os væsentligt fra vores kollegaer. 


Zaimo® ApS flytter fra festival til festival. Det betyder at vi konstant fragter alt vores udstyr med rundt på sættevogne. 

Det giver en lidt større transportudgift, men til gengæld kommer man ikke til at mangle eller bestille for meget udstyr og man betaler kun for hvad man rent faktisk tager ned fra hylden. 


Vi medbringer blandt andet alt i el, vvs, urinaler, brandudstyr, kommunikation, nødstrømsgeneratorer, belysning, varme, borde, lænsepumper, bænke samt en stor del telte. 

Normalt ville man skulle bestille alt i forvejen hos forskellige leverandører. 


Kontakt os for et uforpligtende tilbud.